Platte daken

100% waterdichte garantie

Bij Matrix Dakwerken Mechelen kunt u rekenen op het plaatsen van nieuwe platte daken of het herstellen van een bestaand plat dak. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat uw dak volledig waterdicht is en dat regenwater op een efficiƫnte manier wordt afgevoerd, waarbij we de stroomrichting van het platte dak in acht nemen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals EPDM en roofing, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Samen met u bekijken we welk materiaal het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en bespreken we ook de isolatie van het dak.

Het plaatsen van platte daken vereist technische vaardigheid en kennis. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren en geschoold personeel om ervoor te zorgen dat uw dak op de juiste manier wordt geplaatst en afgewerkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?