Veluxen

Een aangename lichtinval

Met een dakvenster haalt u niet alleen meer natuurlijk daglicht in uw woning, maar kunt u ook uw zolder omtoveren tot een volwaardige leefruimte, bijvoorbeeld als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Bovendien zorgt het voor natuurlijke ventilatie van de ruimte. Het dakvenster is uitgerust met voldoende isolatieglas voor een optimale warmte- en geluidsisolatie.

Bij Matrix Dakwerken Mechelen plaatsen we Velux dakvensters in zowel hellende als platte daken, naadloos aansluitend op uw dak. We bieden een ruime keuze aan verschillende vormen en maten, met bijpassende gordijnen, rolluiken en accessoires zodat u de lichtinval naar uw eigen smaak kunt aanpassen.

Ons ervaren team installeert uw dakvensters met de nodige vakkennis en oog voor detail, zodat u meer dan 30 jaar van uw nieuwe dakramen kunt genieten. Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

Hebt u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende prijsofferte voor zinken dakgoten, de bekleding van een plat dak of een herstelling?